Personal tools
You are here: Home Press Room
Document Actions

Press Room

Primož Vallant's Press Room. With News, Events, Press Contacts, Press Releases, Press Clips, Press Kit, and files.

Welcome to the online Press Room of Primož Vallant. Here you have all the information you need for your work. If you need additional information or details please contact the media contacts.

Contatti Stampa

WikiLeaks.si
WikiLeaks.si se civilnimi sredstvi bori proti korupciji, kriminalu, kršitvam človekovih pravic, socialni neenakosti, zlorabam, uničevanju narave.. WikiLeaks.si je več kot popolna slovenska Wikileaks storitev. Zagotavlja anonimno in varno sprejemanje skrivnih dokumentov, analizo, objavo skupaj z glavnimi slovenskimi in svetovnimi mediji ter civilni pregon.

Ultimi comunicati stampa

NUJNO: Švedska policija odklopila WikiLeaks.si 02-10-2012
Švedska policija je odklopila WikiLeaks.si, z racijo pri našem internetnem ponudniku PRQ.se., da prepreči objavo velikega in pomembnega razkritja ter, da prestraši naše vire.
http://www.vallant.si/press-room/sporocila-javnosti/nujno-svedska-policija-odklopila-wikileaks.si
URGENT: WikiLeaks.si taken down by Swedish Police 02-10-2012
http://www.vallant.si/press-room/pressreleases/urgent-wikileaks-si-taken-down-by-swedish-police
WikiLeaks.si was taken down, by Swedish Police raid at our ISP provider PRQ.se., to prevent publication of big and significant leak and to scare whistle-blowers away.
WikiLeaks.si NUJNO rabi donacije, brez njih ni možno nadaljnjo delovanje! 13-05-2011
Na strežniku za gostovanje spletnih strani WikiLeaks.si, ki smo jih od Januarja pripravljali na https://88.80.5.95/. Nam je zaradi nepričakovane trikrat večje količine prenesenih podatkov od plačane, ponudnik gostovanja odklopil strežnik, preprečil dostop do njega in zahteva takojšne plačilo 360€ in čez 5 dni 74€. Brez vaših takojšnih donacij ni možno naše nadaljnjo delovanje!
WikiLeaks.si prosi za podporo in pomoč 24-01-2011
WikiLeaks.si je postavil anonimen in varen sprejem skrivnih dokumentov. Nudil bo tudi civilni pregon kaznivih dejanj dokazanih s prejetimi dokumenti. WikiLeaks.si prosi slovenske medije, organizacije in posameznike, da z donacijami podprejo postavitev ter delovanje strežnika WikiLeaks.si.
Odgovor Vallant.si na izmikanje Najdi.si glede WikiLeaks.si in grožnjo s tožbo./ The answer of Vallant.si to the evasive tactics of Najdi.si concerning Wikileaks.si and the threat of legal action 24-12-2010
Odgovor neprofitne fundacije Vallant.si na izmikajoč odgovor Najdi.si, in posredno grožnja s tožbo za odškodnino. Zaradi našega obvestila javnosti v zvezi z nenadnim, nerazložljivim padcem števila rezultatov iskanja za »WikiLeaks.si« na Najdi.si./ The answer of the not-for-profit foundation Vallant.si to the evasive tactics from Najdi.si and their consequent threat of legal action for damages – because of our announcement to the press of the sudden and inexplicable fall in the number of search results for Wikileaks.si on Najdi.si (major Slovenian search engine).

Ultimi estratti stampa

Humoristični prispevek reporterja Milana o incidentu z motornimi sanmi na Pohorju 16-03-2010
Reporter Milan je na radiu City naredil humoristični prispevek o tem, kako so na Pohorju namerno z motornimi sanmi trikrat povozili naravovarstvenika Primoža Vallanta
Radio City poročal o tem kako so z motornimi sanmi namerno povozili naravovarstvenika Primoža Vallanta 16-03-2010
Radio City Maribor je v svojih poročil poročal in objavil intervju s Primožem Vallantom, kako so ga z motornimi sanmi tri krat namerno povozili na markirani peš poti slovenske planinske transverzale med Peskom in Zg. Brvjo na Pohorju.
Članek na 24ur.com: Z motornimi sanmi čez pohodnika 16-03-2010
24ur.com je objavil kratek članek kako so z motornimi sanmi povozili Primoža Vallanta
Članek v črni kroniki Večera: Sankači so ga napadli 16-03-2010
Večer je objavil članek v svoji črni kroniki o tem kako so motorni sankači trikrat namerno povozili naravovarstvenika Primoža Vallanta, ki jih je zgolj opozoril na njihovo prepovedano in kaznivo početje.
Kratek članek na spletnem Večeru: Motorni sankači trikrat povozili sprehajalca 15-03-2010
Kratek članek in burni komentarji na spletnem Večeru o tem, kako so naravovarstvenika Primoža Vallanta tri krat namerno povozili z motornimi sanmi.