Personal tools
Koe e tènei: Home Blog Performans Krzno je sramota
Document Actions

Performans Krzno je sramota

Znanci iz LjudjeZa.org so izvedli Performans KRZNO JE SRAMOTA pred trgovino s krznom Femina, Maribor.

Znanci iz neformalne civilne iniciative za pravice živali http://LjudjeZa.org so pripravili krasen in odmeven performans z naslovom Krzno je sramota pred trgovino s krznom Femina, v centru Maribora, na križišču Gosposke in Ul. 10. Oktobra. Performans je bil namenjen opozarjanju na pravice živali, ki so med drugim drastično kršene v marsikje ilegalni industriji vzreje živali za krzno in lovu za krzno. In vsi, ki so udeleženi v vzreji teh živali, lovu za krzno, predelavi in prodaji krzna ter, ki kupujejo in nosijo ta krzna imajo kri na svojih rokah!

"V Sloveniji sta še vedno registrirani dve krznarski farmi s činčilami, nekaj jih deluje ilegalno, čeprav so vzrejo živali za krzno prepovedali Hrvaška, Anglija in Avstrija" so v torek izjavili člani iniciative. Slovenija kaj čakaš?

Lahko samo dodam, respect, , še naprej tako dalje, ste tak dobro organizirani in učinkoviti, da se bom moral, kr malo zgledovat po vas . Kr na prvo stran Večera vam je ratalo prit, jaz bom se zgleda še dolgo moral matrat, da me bodo opazli . Spodaj sta slideshow in video s performansa. Btw glasba na posnetku je od neznanega uličnega glasbenika, ki je tam zraven šibal.

Thursday, November 08, 2007 in FotografijePhotosPodcastVideo  | Permalink |  Comments (0)
trackback URL:  http://www.primozvallant.com/blog/performans-krzno-je-sramota/sbtrackback
del.icio.us   Digg   Yahoo   Google