Personal tools
Koe e tènei: Home Blog Končno pozitiven razvoj dogodkov za Božje štenge (nov razvoj, glej komentarje povezanega sporočila medijem!)
Document Actions

Končno pozitiven razvoj dogodkov za Božje štenge (nov razvoj, glej komentarje povezanega sporočila medijem!)

Končno pozitiven razvoj dogodkov za Božje štenge. Ravno dobil klic iz KGZS, kompromisna ponudba, če poskrbimo za dohodek lastnice, kot predlagal.

Končno pozitiven razvoj dogodkov za Božje štenge. Ravno dobil klic iz Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije, so se pripravljeni strinjat z našo kompromisno ponudbo, če poskrbimo za dohodek oz. odškodnino lastnice, kot sem že predlagal. Jasno treba upoštevat in poskrbet za interese vseh udeleženih in to pisno definirat ter postavit rok približno leto dni, da se poišče vir denarja. Na državo ni kaj dosti za računat, ker ni denarja je potrebno najti rešitev za odkup Božjih šteng. Tu pride v poštev naša rešitev s pridobitvijo sredstev z vezanjem CO2 emisij in prenosom lastništvom Božjih šteng v našo neprofitno fundacijo, ki bo poskrbela za njihov naravni razvoj brez vpliva človeka. Ob tem ne smemo pozabit, da treba sanirat škodo zaradi izdelave vlake, da koliko je možno dobimo prejšnje stanje. Več informacij sledi.

Nov razvoj, glej komentarje na dnu povezanega sporočila medijem: http://vallant.biz/press-room/sporocila-javnosti/dobre-novice-za-sekundarni-pragozd-bozje-stenge

Wednesday, November 18, 2009 in Ekologija  | Permalink |  Comments (0)
trackback URL:  http://www.primozvallant.com/blog/koncno-pozitiven-razvoj-dogodkov-za-bozje-stenge/sbtrackback
del.icio.us   Digg   Yahoo   Google